Conform numeroaselor zvonuri sar parea ca Apple se pregateste sa lanseze noua versiune de Apple TV box. Se pare ca aceasta lansare sar putea sa coincida la lansarea noului iPad 3 de saptamana viitoare.

Majoritatea acestor zvonuri au fost lansate din momentul in care compania Apple a inceput sa nu mai distribuie, la comerciantii cu amanuntul, vechile TV Box-uri.

Mark Gurman de la 9to5Mac sustine ca o sa putem vedea noul TV Box Apple deodata cu iPad 3 sau cel putin la scurt timp dupa lansarea acestuia cel mai probabil pe 8 martie.

Stim ca trebuie un nou TV Box intrucat noul iPad poate afisa imagini la o rezolutie de 1080P iar vechiul TV Box este limitat la o rezolutie de 720p.

Desigur nu avem nici o confirmare oficiala inca, dar Gurman sustine ca a primit niste informatii din interior si a auzit de un nou accesoriu numit care are numele de cod “B82”. Nu avem nici un indiciu care ne-ar putea dezvalui acest misterios accesoriu, nu se stie nici macar daca este intradevar un accesoriu, dar, totusi, din conjunctura evenimentelor banuim ca ar putea fi o telecomanda pentru TV Box-ul dela Apple, intrucat actuala telecomanda isi face treaba dar este limitata de mult invechita tehnologie IR.

Desigur misteriosul accesoriu poate fi chiar si un nou Dock sau poate o telecomanda care sa foloseasca tehnologia bluetooth 4 si ne va scapa de limitele impuse de tehnologia IR.

Asadar sansele sunt foarte mari sa vedem noul TV Box saptamana viitoare, care va trebui sa suporte rezolutia 1080p si AirPlay care sa fie compatibil cu noul iPad3.